Nöyrimmät anteeksipyyntöni capsiraukan raiskaamisesta. Ajattelisin sen kuitenkin olevan nyt täysin tarpeellista. Oikeasti en tee tätä usein. No, asiaan.

Olen siis maalamassa seiniäni. Haluaisin joko yhdestä seinästä vihreän tai sitten jonkin muun värisen (mikä nyt muuhun sisustukseen sopii) ja muut toisella värillä tai sitten osa seinää tai kaikki seinät. Ei mitään hajua. Voisi olla kyllä kaksikin seinää maalattu jollain eriväreillä, mitkä toisiinsa sopivat. Tai sitten jokin kiva kuvio, ehkäpä jokin yksivärinen ja selkeä retrotyylinen tai muuta vastaavaa. Ei mitään monimutkaista, se ei huoneeseeni sovi.
   Huoneeni sisustuksessa käytän mustaa, limenvihreää (ja muutenkin vihreän erisävyjä) ja punaista. Yö- ja kirjoituspöytäni ovat vaaleaa puuta, nahkanojatuoli on musta ja lattialla on IKEAn punainen pyöreä matto. Ikkunan alla oleva matalahko kirjahylly on valkoinen ja seinällä on musta hylly. Ei hyllykkö vaan vain yksi hylly. Päiväpeitton on vihreä valkoinen, sisustustyynyjä löytyy valkoista, vihreää ja mustavalkoista. Seinillä on mustavalkoisia julisteita ja tauluja, niissä on mm. Lontoo, Pariisi ja NewYork.

Tuskin tätä kukaan lukee, mutta ajattelin yrittää. Itse en nimittäin osaa millään päättää keksiä tai muutakaan.
Kaikki ehdotukset otetaan vastaan koskien sisustusta. Ideoita seiniin, kuvia, muita sisustusvinkkejä mitä voisin huoneeseeni kokeilla, ihan mitä vaan.

Kiitos ja kumarrus jos joku suinkin vaivautuu auttamaan :)